Tanker om forandringer og overgange

Jeg har sagt mit gode job op her i Danmark og siger farvel til gode kollegaer og spændende arbejdsopgaver til fordel for en hverdag, som jeg skal have op at stå helt fra bunden. Jeg ved ikke endnu hvad jeg skal lave, om jeg skal arbejde eller studere. Jeg finder vel ud af det..

Vi har sat lejligheden til salg og flytter de vigtigste ting med “over there”. Resten af vores indbo, som ikke har den store affektionsværdi, sælger vi eller skiller os af med på en anden måde. På nuværende tidspunkt har vi ikke engang en adresse eller en ide om hvordan vores hus kommer til at se ud. Nå, men det løser sig nok…

Vi forlader København, en by vi begge elsker at bo i, hvor vi føler os hjemme, og som har så meget at byde på. Vores nye liv skal opbygges i Newark, Delaware, en by vi ikke kender ret meget til og som vi mest har læst om på nettet. Sonni siger det er en hyggelig og livlig by. Jeg håber der er en god Starbucks, men mon ikke?

Sonni rejser en måneds tid før mig, hvorefter jeg rigtigt skal vænne mig til tanken om at forlade alt det (og alle dem) jeg kender til fordel for noget som er så ukendt og for et sted, hvor jeg ikke kender en sjæl. Men det skal nu nok gå. Jeg skal bare liiiiige derover og i gang, bliver jeg ved med at sige til mig selv.

Der er rigtigt mange ubekendte faktorer lige nu, men det skal nok blive godt, når først vi kommer derover. Overgangen bliver nok det sværeste for mig. Sonni har jo et velkendt job med velkendte kollegaer og rutiner. Jeg er ikke så god til overgange, og derfor er det særligt en udfordrende proces for mig.

Men jeg ved det bliver fedt! Jeg ved, at det bliver vores store mulighed for at opleve USA på tæt hold. At tage ture til Washington, New York, Chicago, Texas, Florida. At shoppe i Walmart og kæmpe supermarkeder. At lære nogle helt nye mennesker at kende som forhåbentlig vil møde os med åbenhed og nysgerrighed. At få besøg af vores familie og venner og vise dem vores nye liv. Sonni glæder sig mest til sin kælder-bar og sin fede bil, siger han, og det kan jeg faktisk godt forstå.

Jeg ved at vi bliver endnu klogere på hinanden ved at rejse ud sammen, og jeg ved, vi begge to kommer til at skulle udfordre os selv i den nye levevis og den nye kultur. Jeg ved vi vokser og bliver stærkere sammen. Det bliver mega fedt og en kæmpe oplevelse!

/Anne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s