Stepping out of my comfort zone

Jeg læste for noget tid siden et blogindlæg om at være expat i Danmark, der handlede om at turde forlade sin comfort zone, og at det er der “the magic happens”.
Det fik mig til at reflektere over det med at tage nogle beslutninger, der skubber os ud over vores comfort zone. Det rykker jo først rigtigt, når vi er ude i “den røde zone” – der hvor det føles som om vi er på rystende grund. Det er for mig de sværeste beslutninger at tage, men når jeg tænker tilbage, har det været de bedste ting i mit liv, der er kommet ud af, at jeg har bevæget mig ud i ukendt farvand.

Jeg vil som person rigtigt gerne kunne planlægge og forudse hvad der skal ske i de fleste aspekter af mit liv, men jeg er ved at lære øver mig
i, at lade være.
Da vi tog beslutningen om at flytte til USA, var det et skridt tættere på at lade hver ting ske til sin tid, og tage imod de muligheder der dukker op – uanset om det ikke lige “passer ind i planen” eller kommer på “det rigtige tidspunkt”. Det er vildt svært at se ud over planlægningsgenet, men det er noget med at hoppe ud fra 5-meter vippen – vel vidende at jeg kan svømme når jeg rammer vandet – og så give slip og nyde turen og de oplevelser der kommer undervejs.

Nemmere sagt end gjort!

De sidste par måneder har jeg langsomt bevæget mig op ad de mange trapper, og om et par uger bevæger jeg mig godt og grundigt ud på vippen og ud af min comfort zone. Og selvom det er sindssygt angstprovokerende, glæder jeg mig helt vildt til det!

Jeg glæder mig til at give slip (på trods af hvor skræmmende det også er…!), til at udforske, til at lære nyt og blive udfordret på helt andre punkter end jeg er vant til. Og ikke mindst, så glæder jeg mig til at dele hele turen sammen med min mand!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s