Taking requests

Nu hvor jeg har fået fødderne lidt mere plantet i dagligdagen, er der lidt længere imellem de helt blog-oplagte oplevelser og det er mest mine små betragtninger og tankemylder der bliver til blogindlæg lige for tiden.

Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogle emner som I, der læser med, sidder og venter i spænding på, hver gang der er et nyt indlæg på bloggen? Vil I bare vildt gerne høre om flere shoppingoplevelser og kulturelle forskelle, eller er der noget helt andet som I synes kunne være sjovt at få mit perspektiv på (eller Sonnis – han kan vel presses til tasterne)? Skal vi tage på flere weekendture og poste billeder og gode tips derfra? For så gør vi det!

Smid en kommentar herunder med et eller flere ønsker og så skal jeg gøre mit bedste for at få et blogindlæg ud af det på et tidspunkt!

Hvad vil I gerne læse om?

11 tanker om “Taking requests

 1. Hej Anne!
  Jeg vil rigtig gerne høre noget om (hvis det er muligt), hvad I laver derovre til daglig. Jeg kan forstå, at Sonni arbejder, men hvad arbejder han med, og hvad laver du? Det er selvfølgelig kun, hvis du/I har lyst til at dele det med os læsere.
  Derudover er kulturforskelle og shopping altid spændende og inspirerende at høre om.
  Måske du også har lyst til at fortælle om nye gode produkter/tøjmærker m.m. du finder på dine shoppingture. Med produkter tænker jeg både på mad, hår og make-up etc.
  Tak for, at du deler dine oplevelser med os. Det er spændende at følge med i dine eventyr.
  De bedste hilsner fra en efterårsgrå morgen i København, Kristine

  • Hej Kristine. Dejligt at du stadig læser med. Jeg har taget en beslutning om at holde Sonnis arbejdsliv uden for bloggen men jeg skal nok komme med noget omkring min hverdag og planer for fremtiden. Tak for input! Det er også efterårsgråt i Delaware i dag så det minder helt om DK 😉

 2. Hej! Jeg synes også, at det kunne være spændende at høre mere om, hvad du laver/har planer om at lave – arbejde, læse el? Og så kunne det være interessant at høre dine tanker omkring “tidsbegrænsningen” – hvad tænker du om, at I “kun” skal være i USA nogle år og ikke for altid? Går du stadig all in eller er du bevidst om, at I bor der en begrænset periode? Altså kun hvis du har lyst til at dele disse ting med os :o) Vi flytter selv til USA om 1,5 år, men vi ved endnu ikke om det bliver for 2 år, 10 år eller for altid – synes det er fordele og “ulemper” ved det hele, men måske man først kan tage den beslutning, når man bor der og er faldet til… Tak for en super blog!

  • Hej Christina. Ja, manglen på tidsbegrænsning gør det netop til noget helt andet end de andre gange jeg har været i udlandet med studie osv. Der har jeg præcist vidst hvor længe jeg skulle være der, og vidst at det var med at opleve så meget som muligt i den periode jeg nu var der.

 3. Hej i dejlige unger. Ja, det ville være dejligt hvis du fik min søn, til tasterne. Dejligt at læse om hvad i går og laver. Ville meget gerne høre, om hvad bekendtskabskreds i, også Sonniboy, har fået. Hils ham rigtig mange gange. Savner jer. Knus Tordis.

 4. Jeg synes faktisk det er rigtigt spændende at læse om hvad du synes er interesant. Det siger jo også noget om hvor du/i er. Jeg synes det er sjovt at høre om de store som små forskelle og ligheder i dagligdagen. Så jeg er klar til at læse det der kommer. Men det der med cyklen. Lad nu være med det. Det er sgu for farligt. De er ikke rigtigt vant til cykler derovre. Fordi man kan betyder jo ikke at man skal vel?

  • Tak Bertel! Dejligt at høre fra dig! OK – den er modtaget den med cyklen… Du har ret – de er ikke vant til det. Hverken dem på cykler eller dem i biler – og det gør det lidt uforudsigeligt (på den ikke så sikre måde…).

   • Trygt at høre. En lille ting der kunne være interesant fra Sonni er mht. arbejdet. Hvordan er kulturen i forhold til det danske? Jeg har lidt på fornemmelsen at selv om de arbejder 10 timer, så er det ikke i det højeste tempo ele tiden. Er det mon rigtigt?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s