Vi glæder os til..

…at få besøg af min søster om få dage, hvor jeg og hende skal slendre New York City tynd, hvor vi skal på tur og se på sjove mennesker i Atlantic City, mærke historiens vingesus i Philadelphia, slappe af i Newark og holde Thanksgiving på ægte amerikansk manér. Med nogle af de mennesker, vi holder allermest af! Det er vores første besøgende hjemmefra, og hvem skulle det ellers være end min USA-tossede lillesøster?

…at komme på juleferie i Danmark og spise flæskesteg, smørrebrød, gå i byen og se venner og familie igen – deriblandt verdens dejligste niecer som vi savner helt ned i maven.

…at tage en getaway i januar sammen – bare os to. Hvorhen turen går har vi ikke besluttet endnu, men vi ved, at den kedelige, lange januar skal krydres med en smuttur af en eller anden slags. Måske til et sted hvor der er dejligt varmt. Og Miami er jo dejligt varmt i januar… 😉

…et forår med masser af besøg hjemmefra. Af familie, gode venner og tidligere kollegaer. Det bliver fantastisk, hyggeligt og utroligt dejligt at kunne vise vores liv og hverdag til mennesker, der betyder noget for os. Hvor er vi heldige, at vi kender så mange mennesker, der har lyst til at komme og opleve en lille flig af vores hverdag her i Delaware!

Follow my blog with Bloglovin

2 tanker om “Vi glæder os til..

  1. Hvor dejligt med så mange skønne ting at glæde sig – og fantastisk at sidde her og være en del af hele to punkter. Glæder mig så meget til at se dig i december og til at besøge jer til foråret og opleve jeres liv på tætteste hold. Men først må I havde nogle skønne dage med din amerikanofile søster:)

    • 🙂 Vi glæder os rigtigt meget over, at I har lyst til at lægge turen forbi. Det skal nok blive nogle fantastiske dage med min søster – og du ved jo om nogen hvad det vil sige at være amerikanofil 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s