Amerikanske stereotyper vol. 2

Ung fyr i bussen på vej fra NYC hjem til familien i Delaware. Tilsyneladende succesfuld og trendy ung fyr midt i tyverne, gift og med godt job i The City. Inden ankomst taler han med sin mor i telefonen om planerne for weekenden. Bl.a. hvornår der er planlagt bible study. Derefter hiver han en bibel op af tasken og begynder meget koncentreret at læse i den.

Kvinde i eksklusivt stormagasin på Manhattan. Ikke et hår sidder forkert og hun er ulasteligt klædt. Hun har datteren med på sko-shopping. Datteren prøver mange forskellige slags – bl.a. de blå Mahnolo Blahnik-stiletter fra Sex and the City. De er fremstillet specielt til den film, fortæller ekspedienten. De 5.000 kr, skoene koster, er tydeligvis et lille greb i lommen for moren, hvis det er dem, datteren beslutter sig for.

Frivilligt arrangement for High School-elever, hvor forældrene har sørget for aftensmad til eleverne. Maden består denne gang af pizza, men kunne lige så godt være Fried Chicken eller Chinese Food. Buttet teenagepige styrer direkte mod den enorme stak af pizzaer og spørger efter en “cheese pizza”, mens hun forsikrer om, at det er den eneste slags hun spiser. Efterfølgende, da eleverne skal fra den ene bygning til den anden, hvilket er ca. 100 m, kører hun i bil derhen. Da et par af hendes kammerater drillende råber til hende, at hun er lazy, er hendes svar: “I’m not lazy, I’m American”. Godt så.

Oversized buffetrestaurant i Florida. Der er mange forskellige typer, men mest overvægtige mennesker i velourjoggingsæt og udtrådte badesandaler. Ved bordet ved siden af os sidder to kvinder, en ældre og en yngre, med fyldte tallerkener på bordet. De holder hinandens hænder mens den ældre kvinde højt og tydeligt beder bordbøn og takker Gud for deres
måltid. “Amen” og de spiser deres mad og hygger sig lige som alle andre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s