Nyt familiemedlem

I fredags fik vi et nyt medlem i familien. Sonni var en meget glad dreng hele weekenden og det var med et stort smil på læben han kørte på arbejde i den her bil mandag morgen.

IMG_2416

Vi havde forgæves forsøgt at få et billån igennem vores bank, så i sidste ende besluttede vi os for at lease en bil i stedet for at købe den. Det er også en god måde at få opbygget en credit score, som vi ikke ville gøre, hvis vi købte en bil kontant.

Bilen stod klar i showroom’et hos Ford forhandleren da vi kom – med rød sløjfe på og det hele.. Bilforhandleren var en parodi i sig selv, og hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg have troet, at jeg var med i skjult kamera. Han var en stor og bastant fyr med kraftige guldringe på fingrene og en rigtig Captain Awesome – altså en af den de typer, som kan det hele på den halve tid og kender Gud og hvermand af en vis status. Mens papirarbejdet blev færdiggjort af hans kollega, skulle han både tage billeder af os ved bilen og lægge dem ud på sin Facebook-side (at det endte på Facebook fandt vi først ud af senere), fortælle os om alt den lokale sladder i Newark og omegn samt sin egen livshistorie. Jeg er sikker på, at hans salgsstrategi er, at erobre al taletiden så kunderne ikke har et øjebliks mulighed for at konferere indbyrdes om bilkøbet, prisen eller andre emner, der kunne få salget til at falde igennem.

Så da papirarbejdet endelig var færdigt og den sidste underskrift var sat, var det ellers bare om at komme ud derfra, så vi slap for flere tomme floskler og overdrevne historier. “Skal jeg lige sætte jeres mobiltelefon op med bilens bluetooth anlæg?” “Nej tak, det klarer vi selv”. “Skal jeg lige vise jer, hvordan taget køres op og ned?” “Ellers tak, det finder vi nok ud af.”

Vi tog ud og fejrede Sonnis nye bil fredag aften, og så glæder vi os i øvrigt RIGTIGT meget til der bliver lidt mere forårsagtige temperaturer, så den rigtigt kan blive luftet!

Da jeg hjemme i Danmark inden afrejse spurgte Sonni hvad der skulle til for at han også synes det var godt at bo i USA, var svaret: “En fed bil og en kælderbar”. Simpelt. Ikke så meget andet. Så nu er bilen i hvert fald på plads, så må vi se på det med kælderbaren engang ved lejlighed…

7 tanker om “Nyt familiemedlem

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s