Februar

En måned der normalt er mørk og kedelig og alt for lang, selvom det er den korteste af dem alle. Men i år er februar en måned fyldt med besøg og rejser og nye oplevelser.

Jeg er så heldig om få dage at få besøg af min mor i hele 10 dage, hvorefter jeg og en veninde tager bilen og kører sydpå. Turen går bla til det nordlige Florida, New Orleans, Memphis og Nashville. Meget mere end det har vi ikke planlagt. Og nej, Sonni mener ikke vi skal indvie hans nye bil på vores roadtrip! Desværre!

Det bliver skønt! Rigtigt skønt! Og jeg glæder mig til kvalitetstid og eventyr! For det er ærligt talt ved at være lidt uinspirerende det her med at gå rundt og leje housewife. Og så er jeg heller ikke særligt god til det. Og det gør det absolut ikke mindre spændende, skulle jeg hilse og sige. Jeg trænger til luftforandring så februar er enormt velkommen i år!

Så der bliver nok også lidt længere mellem indlæggene indtil jeg er tilbage fra vores tur, men det er sikkert og vist at jeg får masser at fortælle om – og garanteret meget stof til min føljetonen om amerikanske stereotyper.

2 tanker om “Februar

  1. Hvor fedt for dig! New Orleans er en af mine absolut ynglingsbyer, hvor jeg var i sommer. Kender godt det med at housewife-rollen kan blive uinspirerende, glæder mig til at høre om jeres oplevelser. God tur!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s