Forår

Foråret er kommet til Delaware. Ja i denne weekend føles det ligefrem som sommer med temperaturen et godt stykke over de 20 grader og sol fra en skyfri himmel. Morgenkaffen, frokost og aftensmad indtages på terrassen med sol på næsen. Skønt! Vi nyder hvert minut!

Med vores nye tilværelse i hus med have, er vi med forårets komme blevet sådan nogen, der taler om, at det er godt, at de lover regn i næste uge ovenpå en varm og tør weekend. Vi er også blevet sådan nogen, der forventningsfuldt går en runde ved blomsterbedene for at se hvad der mon dukker op af jorden rundt omkring (det er nok mest mig!) og som tager i Home Depot (som er er stort byggemarked) om lørdagen.

20140412-163934.jpg20140412-163947.jpg

20140412-163959.jpg

Jeg har været ude og investere i en “Basic Gardening for Dummies”-bog, og Sonni kommer hjem fra arbejdet med tips til hvordan man bedst holder sin græsplæne og klipper sine buske. Det der havearbejde er åbenbart macho nok til watercooler-smalltalk så længe det ikke handler om blomsterplantning og nussen rundt i bedene. Sådan er det nok også i Danmark, men det er en ny verden for os uanset om det er i Danmark eller USA.

Sonni har været super og har knoklet hele dagen med hækkesaksen og græsslåmaskinen, mens forbipasserende naboer har undret sig over hvorfor han sled så meget i det når man nu kan bruge motorkraft. Så selvom vi ikke bor i andelsforening mere, slipper vi ikke for arbejdsdagene. Men han synes det er meget hyggeligt – om ikke andet så for at nyde en kold øl på terrassen bagefter.

Hvis det lyder som om, at vi har fuldstændig styr på det der havehalløj, så er det ikke helt sandt. I baghaven har vi den her køkkenhave, som for hver dag bliver mere og mere tilgroet med ukrudt, og jeg ved ikke helt hvor jeg skal begynde. Det er nok noget med at rydde det hele og starte forfra…

20140412-164010.jpg

Så selvom det indebærer hårdt arbejde i haven og jord under neglene, stornyder vi at foråret er kommet med sol og varme efter en lang og hård vinter med alt for meget sne og kulde. Det hele ER bare lidt sjovere når solen skinner!

20140412-153459.jpg

 

2 tanker om “Forår

  1. Kære anne og sonni.
    Jeg husker tydeligt selv hvordan det var. Min far gik vildt meget op i haven men dette havde ikke smittet mig, så da vi fik hus var det noget af et mysterium. Det er det faktisk stadig – lidt.
    Det er super dejligt at følge jeres liv der overe. Og Du skriver godt Anne
    KH far

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s