Bloggen fylder 1 år!

Det er 1 år siden mit første indlæg her på bloggen. Der var vi midt i at forandre vores liv totalt med helt vildt mange ubekendte og en masse forandringer forude. Snart har vi boet i USA i et helt år – det er så længe, de kloge siger, at det tager at falde til i et nyt land. Det må jo så vise sig – i hvert fald går jeg og funderer over alt det, der er sket indtil nu, og hvad det har gjort ved os. Det kommer der et indlæg om til den tid.

Lige for tiden er der lidt stille på bloggen, da vi har besøg af Sonnis forældre og nyder ekstra hjælp i haven, hjemmebagt leverpostej og svigermors hjemmebag ind i mellem alle de oplevelser de får med hjem i bagagen. Det hele er meget spændende og lidt overvældende for nogen, som besøger USA for første gang.

Da jeg startede bloggen var det primært henvendt til familie og venner, og som en måde at få samlet alle mine tanker på. At I er flere, der synes det er interessant og hyggeligt at læse med, gør mig rigtigt glad. Tak til alle jer, der følger med og jævnligt kigger forbi, og tak for de kommentarer I lægger når I kommer forbi. De er værdsat hver og en.

God sommer til jer alle derude!

7 tanker om “Bloggen fylder 1 år!

 1. Det er en god måde at følge dig og dine refleksioner – dem når man måske ikke altid til i telefonen.
  Selv om vi nyder sommeren glæder vi os også meget til efteråret i Delaware 🙂

 2. Kære Anne.
  Det er så fedt at følge med i jeres liv igennem bloggen og du skriver bare så godt!
  Håber vi får mulighed for at komme forbi om 1 års tid….vi skal ind til rejsebureauet i dag faktisk, håber vi bliver lidt klogere.

  Stort kram herfra 🙂

  • Tusind tak for rosen Lone. Det kunne være helt fantastisk med et gensyn i USA efter alle de år. Hvis det skulle flaske sig, er I til enhver tid velkomne i vores hjem. Jeg glæder mig til at høre mere om rejseplanerne.

   • Jamen det lyder bare dejligt! Vi afventer rejsetilbud nu her, så giver lige lyd fra mig 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s