Tak for 2014

De, der kender mig, ved hvor vild jeg er med alt der har karakter af “Året der gik” og de obligatoriske halvsentimentale nytårs-tilbageblik. Derudover går vi stadig og tripper herhjemme og venter på en vis stor begivenhed, så ventetiden kan jeg lige så godt bruge på fornuftig (og halvsentimental) vis.

På dørtærsklen til 2014 kunne jeg se tilbage på 2013 som var et hårdt år med kæmpe beslutninger der skulle tages, liv der blev rykket op med rode og alt den følelsesmæssige tumult, der fulgte med det, og hvad vi iøvrigt ellers tumlede med. 2014 blev taget imod med åbne arme og forventninger om masser af gode oplevelser undervejs.

Først og fremmest har 2014 været året, hvor vi fik verdens bedste nyhed om at jeg var blevet gravid, og at vi efter rigtigt mange udfordringer på den front endelig kunne glæde os til at blive forældre!

Derudover var 2014 året hvor..

…vi fik masser af besøg hjemmefra og har stor-nydt at vise alle en flig af vores liv herovre.

…jeg kørte Sydstaterne tyndt med min veninde hvor vi oplevede ægte sydstatsidyl og minsandten også besøgte Morgan Freeman’s Blues Bar.

Chicago tog min søster og mig med storm.

…Sonnis forældre for første gang rejste over Atlanten og svigerfar trodsede sin flyskræk for at komme og opleve livet “The American Way”.

…vi fik amerikaniseret verdens dejligste niecer og råhygget med dem og deres forældre i over 2 uger.

…vi har holdt første jul sammen, bare Sonni og jeg, hvor vi holdt både danske og færøske traditioner i hævd og alt i alt havde en virkelig hyggeligt aften, der var lige som det skulle være!

2014 har også været året, hvor vi endelig er begyndt at føle os hjemme her i Delaware. Det er ikke løgn, det der med at det tager 1 års tid at falde til i et nyt land. Det er de små ting, der gør at vi bemærker det, f.eks. at kende smutvejene uden om den evigt trafikerede motorvej og omtale dem med vejnumre, som kun de lokale gør det, eller at kende det bedste renseri, til rent faktisk at føle at vi er en del af et netværk som rækker lidt længere end den lille expat-cirkel.

Så TAK 2014 for alle de fantastiske oplevelser, og for alle de gode ting der er sket! Jeg er sikker på, at 2015 kun bliver endnu bedre og for alvor markerer et nyt kapitel af vores liv!

Og TAK til alle jer, der læser med her på bloggen; familie, venner og alle jer andre, der trofast kigger forbi for at læse om vores danskerliv her i Delaware. Det er 100 gange sjovere at skrive når jeg ved, at der sidder nogen på den anden side af skærmen og læser med. Så TAK. Jeg håber, I vil blive ved med at læse med i det kommende år.

Bring it on, 2015. Jeg glæder mig til alt, hvad du har til os!

5 tanker om “Tak for 2014

 1. Tak fordi vi får lov at følge med. Det er guld værd at læse om jeres oplevelser når vi selv står i forandringer op til halsen. Held og lykke med fødslen – jeg håber der kommer en beretning fra den amerikanske fødegang 🙂

 2. Wow ja, det passer da totalt, at det tager (mindst) et års tid at falde til i et nyt land! Gid nogen havde sagt det til mig dengang vi flyttede, så jeg var bedre rustet!

  I øvrigt, kunne ikke lige finde din e-mail, så fik aldrig skrevet personligt til dig, men hvis du har lyst, så har jeg startet en lille graviditets-blå bogs stafet. Hvis du har lyst til at være med (måske har du rigeligt med tid at slå ihjel inden fødslen?) så tjek spørgsmålene her: http://www.mormedhjertet.dk/2014/12/godt-gravid/_en-kvinde-en-graviditet/

  Godt nytår 🙂

 3. Godt nytår til dig! Bare kom an 2015, jeg tror også, at det bliver awesome! Man lærer så utroligt meget om sig selv, når man flytter til et andet land, og selv om vi også har haft nogle rigtig hårde år, så vil jeg ikke være dem foruden i dag. Dejligt at I er faldet på plads 🙂

 4. Kære Anne
  Hvor er det dejligt at læse hvordan i er faldet godt til og oplever livet i et andet land.
  Ja det nye liv som forældre, står og banker på jeres dør og det bliver en fantastisk oplevelse som er længe ventet, og det bliver spændende at se dejlige billeder af den lille, og ikke mindst høre mere om hvordan det så går derude i Verden, når maven ikke er der mere, og du færdes rundt omkring med en skøn lille baby i stedet for.
  Det er spændende at læse dine indlæg og ikke mindst se alle de dejlige billeder, og kan også godt forstå i alle de imponerende oplevelser, at du glemmer at ta’ flere billeder. Tror vi alle venter på det aller aller bedste billede 🙂
  Jeg ønsker jer alt det bedste, og det mest fantastiske Nytår nogen sinde.

  Knus Sanne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s